Fashion

Afla-ti stilul semnatura cu noua colectie Pandora

Pandora sărbătorește 20 de ani de la prima apariție pe piață a brățării cu talismane Pandora Moments și introduce în această vară piese sofisticate, cu un design extraordinar, în noua colecție Pandora Signature.

Creează-ți stilul semnătură purtând piese îndrăznețe și versatile care conțin toate elementele distinctive ale brand-ului pe care îl iubești și te ajută să te exprimi mai ușor.

Noile modele din colecția Pandora Signature te ajută să transformi un look de seară într-unul cu adevărat strălucitor prin diferite lungimi și texturi sau să îl ajustezi pentru zi cu un singur colier sau cu o brățară chic.

Lasă-ți instinctele să te ghideze în crearea stilului semnătură care poate fi purtat în fiecare zi, în funcție de starea ta de spirit.

Inelul pavé cu trei benzi intercalate, din argint 925, reprezintă o piesă care evidențiază orice ținută, mai ales când este purtat alături de alte inele.

Stilul modern îl întâlnește pe cel clasic în cerceii strălucitori cu dublu cerc, din argint 925, care aduc o influență îndrăzneață, geometrică fiecărei ținute. 

Inspirate de inelele tradiționale pentru semne, inelele bandă cu logo pentru suprapuneri, din Pandora Shine, Pandora Rose și argint 925 și inelul bandă strălucitoare au fost create pentru a dezvolta look-uri bazate pe suprapuneri.

Pentru a sărbători 20 de ani de stil cu brățara Pandora Moments, adaugă talismanele tale preferate precum acest Clip cu linii și logo din Pandora Rose (amestecul nostru unic de metale, placat cu aur de 14k).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *