Fashion

MODA DALLESGO @ – Promotia Primăvară 2020 –

După săptămâni întregi de desenat schițe tehnice și artistice, proiectat prototipuri, tăiat și cusut, absolvenții cursurilor de Tipare și Croitorie și Design Genți, din cadrul DallesGO, și-au prezentat colecțiile în cadrul unor defilări de modă spectaculoase, ce a avut loc aseară la Galateca, sub privirile a 250 de persoane.

Peste 30 de tineri designeri au pregătit, în atenta grijă a celor mai buni profesori designeri din lumea modei, 25 de ținute și 50 de genți, realizate de la zero. Otilia Flonta, designer cu experiență vastă pe piața internațională de marochinărie, a făcut un pas înainte alături de cursanții de la Design Genți, care au ajuns să aducă la realitate accesoriile mult visate. Iar Alex Niculescu i-a învățat ABC-ul unei meserii complexe, aceea de croitor și de desenator de tipare, absolvenții știind la finalul  a 20 de săptămâni să confecționeze piese de bază și modele derivate din acestea.

„Moda DallesGO este un eveniment pe care îl pregătim la finalul fiecărui curs de Design Vestimentar, Tipare și Croitorie, Design de Genți, Bijuterii, Pantofi, Pălării etc, pentru că ne dorim să sprijinim tinerii designeri care debutează în această carieră prin cursurile urmate la DallesGO. Credem cu tărie că cel mai important în viață este să îți urmezi pasiunea și să crezi cu adevărat în puterea talentului tău, fiindcă doar așa îți poți depăși limitele!”, spune Cristian Bănică, managerul DallesGO.

DallesGO este cea mai importantă platformă de cursuri interactive after work din România, cu centre în toate marile orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu, Galați.

Mulțumim tuturor partenerilor care ne-au fost alături: Galateca, Poema, Il Passo, Vinimondo, M.A.C. Cosmetics, Matrix Profesional Haircare & Color, Bro Rom Industrial Machines Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *