Trends

Adinish, primul magazin de puericultura scandinava din Romania isi deschide portile offline

In perioada 1 – 6 septembrie brandul Adinish va invita cu mic cu mare la deschiderea oficiala a showroom-ului Adinish, primul magazin de puericultura scandinava din Romania. Acesta este situat pe strada Pictor George Demetrescu Mirea 18 in Bucuresti.

Pe o suprafata de 400 mp, intr-un spatiu istoric – casa Cantuniari, realizata in 1936 de Henrieta Delavrancea Gibory, Adinish combina stilul architectural romanesc cu minimalismul design-ului scandinav si iti ureaza bun venit in Family Concept Store, un univers dedicat design-ului interior, modei si puericulturii scandinave.

Vei putea descoperi cele mai actuale si populare branduri pentru parinti si copii, materiale organice, forme si modele naturale, simplitatea si minimalismul design-ului nordic.

“In saptamana 1 – 6 septembrie dorim sa sarbatorim impreuna evenimentul de lansare cu oferte speciale, surprize, cursuri de pregatire si delicii puse la dispozitie de noi si partenerii nostri: Femme Boutique Medical, Chez Marie Confiserie, Andreea Banita – Maitre Fleuriste, Moasa Vania si Ela Craciun.

Te asteptam cu drag la o noua experienta de shopping!”, a declarat Adina Foldager, fondatoarea brandului Adinish. 

*evenimentul va avea loc cu respectarea prevederilor legale cu privire la combaterea raspandirii infectarii cu noul coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *