Beauty

ACADEMIE SPA – călătorie senzorială în Japonia și Polinezia, la tine acasă

Top Line a lansat în România noua colecție de produse ACADEMIE SPA. SAKURA DÉLICAT și TERRE DES VAHINÉS sunt inspirate din tradiția japoneză, respectiv din experiențele senzoriale polineziene, conțin scrub, loțiune de corp, cremă de mâini și ceară modelatoare, ce oferă o experiență de spa memorabilă, chiar și acasă. 

Produsele sunt create în armonie cu natura.  Sunt formule curate și naturale, nu conțin ingrediente sau derivate de origine animală, au ambalaje certificate FSC care asigură un management durabil al pădurilor, iar cutiile și recipiente sunt 100% reciclabile. 

Fiecare colecție este o adevărată călătorie într-un univers senzorial și conține un scrub, un tratament pentru corp , o cremă de mâini și o ceară modelatoare. 

Produsele sunt destinate atât ritualurilor din saloane, cât și pentru a fi folosite acasă. 

Noile colecții Academie Spa sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinele Top Line, saloanele partenere Top Line și pe www.toplineshop.ro

ACADEMIE SPA SAKURA DÉLICAT

Colecția îmbină subtil tradiția și modernitatea japoneză, țara unde conceptul de well-being se regăsește în centrul culturii naționale. Experiența olfactivă este oferită de extractele de floare de cireș, zahăr organic, particule din sâmburi de cireșe, unt de shea, vitamina E.

BODY SCRUB – SUGAR RITUAL

Gomaj de corp, care aduce răsfățul unei zile de spa la tine acasă. Inspirat de delicatețea și aroma florii de cireș, are o textură spectaculoasă, care se transformă pe măsură ce este masată pe corp. Conține particule exfoliante de zahăr și sâmburi .

Exfoliază delicat, catifeleaza pielea, facilitează absorbția ingredietelor active din produsele complementare.

Preț: 69 lei (www.toplineshop.ro)

BODY LOTION – FLORAL CELEBRATION

Lapte de corp cu textură lejeră, parfumat delicat, pentru o hidratare magică a corpului inspirată de Țara Soarelui Răsare. 

Hidratează pielea, oferă o senzație magică de confort. 

Preț: 69 lei (www.toplineshop.ro)

IMPERIAL HAND CREAM

Crema bogată, de inspirație japoneză, cu extract de floare de cireș, unt de shea și vitamina E, a fost special concepută pentru a calma și a îngriji mâinile uscate, fără a lăsa o peliculă grasă.

Preț: 40 lei (www.toplineshop.ro)

ACADEMIE SPA TERRE DES VAHINÉS

Numele colecției evocă paradisul insulelor polineziene, zilele exotice, nopțile romantice si aventurile din mările Sudului. Terre des Vahinés întruchipează o adevărată forță a vieții care va face ca experiențele tale senzoriale și olfactive să fie de neuitat. 

BODY SCRUB – LAGOON GRANITA

Scrubul cu sare, de inspirație polineziană, cu floare Tiare și coajă exfoliantă de nucă de cocos, se topește pe piele și îndepărteaza ușor celulele moarte, lăsând o peliculă protectoare. Se aplică o dată pe săptămână pe pielea uscată și se masează cu mișcări circulare, după care se clătește bine.  

Preț: 69 lei (www.toplineshop.ro)

BODY CREAM – POLYNESIAN DREAM

Cremă catifelată de inspirație polineziană, cu flori Tiare parfumate și delicate, unt de shea și ulei de cocos, hidratează, hraneste, înmoaie și protejează pielea. 

Preț: 69 lei (www.toplineshop.ro)

VAHINÉ HAND CREAM

Cremă hrănitoare pentru mâini, cu formulă cu unt de shea, care se combină cu mirosul delicat al floarei Tiare pentru a hrăni mâinile uscate. 

Preț: 40 lei (www.toplineshop.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *