Fashion

TOMMY HILFIGER INTRODUCE UN TWIST AL SUSTENABILITĂȚII ÎN COLECȚIA CAPSULĂ TOAMNA 2020 TOMMYXMERCEDES-BENZ

  • Tommy Hilfiger lansează cea de-a patra colecție capsulă TommyXMercedes-Benz dedicată bărbaților.  
  • În realizarea colecției capsulă Toamna 2020 au fost folosite mai multe materiale sustenabile, inclusiv Sorona® și Ecodown®.
  • TommyXMercedes-Benz combină stilul sport clasic American cu expertiza tehnică inovatoare a echipei Mercedes-AMG Petronas Formula One ™.
  • Colecția s-a lansat la nivel global pe 15 octombrie 2020 TBC.
  • #TommyHilfiger, #TommyXMercedesBenz, @TommyHilfiger

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției capsulă de Toamnă 2020 TommyXMercedes-Benz dedicată bărbaților, colecție care aduce în atenția publicului mai multe metode de producție și materiale sustenabile. Cea de-a patra colecție capsulă realizată în parteneriat se bazează pe parteneriatul strategic multianual al lui Tommy Hilfiger cu echipa Mercedes-AMG Petronas Formula OneTM, cea care a câștigat de șase ori Campionatul. Colecția va fi disponibilă în magazinele selecționate TOMMY HILFIGER, la nivel global, și în anumite reprezentanțe Mercedes-Benz, începând cu 15 octombrie 2020.

Dezvoltând în continuare misiunea de sustenabilitate a lui Tommy Hilfiger de a crea modă prin care „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”, colecția capsulă Toamna 2020 TommyXMercedes-Benz include mai mult bumbac sustenabil, geci de puf și ținute bomber, căptușite cu Sorona® și veste matlasate Ecodown®. Aceste materiale sunt cele mai noi achiziții în portofolio TOMMY HILFIGER deproduse sustenabile, care este în continuă dezvoltare.

Colecția capsulă Toamna 2020 a fost construită în jurul ideii de inovație, îmbinând stilul sport clasic American specific brand-ului Tommy Hilfiger cu expertiza tehnică a echipei care a câștigat de șase ori Campionatul Mondial Formula One™. Stilurile atemporale, care includ piese precum jacheta utilitară, jacheta bomber și jacheta de piele, sunt transformate printr-un twist sofisticat și personalizat, alături de elemente de funcționalitate, cum ar fi finisaje adaptabile la diferite situații climatice, perforații, benzi cauciucate, etanșări îmbinate și închideri reglabile Velcro®. Cromatica ce cuprinde roșu, alb și bleumarin este completată cu nuanțe de portocaliu ars, gri deschis și oliv, iar steagul iconic TOMMY HILFIGER și steaua în trei colțuri specifică Mercedes-AMG Petronas Formula One™ sunt evidențiate printr-o lucrătură fină. Banda-semnătură TOMMY HILFIGER este prezentă în continuare pe tivuri și manșete, păstrând același aspect minimalist, iar căptușelile TriStar adaugă un twist neașteptat outfit-ului clasic de stradă. Bărbatul modern Tommy va asimila design-ul colecției ca unul simplu dar sofisticat în același timp.

Din 2018, TOMMY HILFIGER este partenerul oficial de îmbrăcăminte al echipei Mercedes-AMG Petronas Formula OneTM, continuând tradiția de sponsorizare sportivă pe care Tommy Hilfiger a îmbrățișat-o încă de la fondarea brand-ului său. Parteneriatul cu cea mai bună echipă la nivel mondial de Formula One™ și principalul inovator în domeniul automobilelor pune în valoare viziunea lui Tommy Hilfiger de a îmbunătăți și extinde constant brand-ul pe piețele cheie pentru o nouă generație de consumatori TOMMY HILFIGER.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger, #TommyXMercedesBenz și @TommyHilfiger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *