Beauty

Tokyo Celebration: noua colecție Sabon în ediție limitată

Cum ți-ar părea să îți începi ziua cu o incitantă călătorie în Japonia? În luna iulie, Sabon te invită să explorezi universul fascinant al Țării Soarelui Răsare prin noua colecție în ediție limitată – Tokyo Celebration. Pornim împreună?

Noua colecție – capsulă Sabon poartă amprenta seducătoare a culturii asiatice și prin design-ul unic creat de MAMI – maestră în caligrafie, originară din Tokyo. Învăluie-te în frumusețea vibrantă a acestui oraș și pășește alături de Sabon spre puntea magică dintre tradiție și modernitate, exuberanță și acalmie spirituală, cromatică emoționantă și luxurianța rafinamentului olfactiv. Sabon îți promite o savuroasă aventură!

E timpul să înceapă Tokyo Celebration!

„Clear Dream” – aroma unei veri perfecte

Știi cum e parfumul unei dimineți toride, atunci când briza răcoritoare îți mângâie trupul? Fresh, tonic, mieros și în același timp electrizant pe fiecare părticică a corpului tău. Așa este „Clear Dream”, fermecătorul parfum al noii colecții Sabon – Tokyo Celebration. Un mix armonios și delicios între lâmăie și iasomie, mosc și ambră – o frumoasă îngemănare a contrastelor, menită să îți stârnească fiecare simț în parte.

Sabon îți propune să experimentezi vivacitatea seducătoare a Japoniei prin gama de produse pe care deja le cunoști și știi ce minuni fac atunci când le incluzi în ritualul tău de frumusețe – ulei de duș, exfoliant, lapte de corp, cremă de mâini, săpun lichid, EAU de Sabon și aromă de cameră. Însă nu doar atât! J În colecția Tokyo Celebration găsești o surpriză: un nou produs Sabon – Spray de îngrijire pentru păr. Este în ambalaj mini, ideal să îl ai mereu cu tine, având o formulă specială cu procent scăzut de alcool și îmbogățită cu extract hrănitor de Jojoba, ce protejează împotriva agresiunilor externe și previne uscarea, electrizarea și degradarea vârfurilor.

MAMI & Sabon

Mami este o maestră caligrafă japoneză, perfecționându-și arta de la vârsta de nouă ani. S-a lăsat inspirată de varietatea culturilor urbane, ajungând să creeze un nou stil ce îmbină caligrafia cu arta graffiti, cunoscut drept „Calligraffiti” – forță, lumină și prospețime. Arta ei reprezintă comuniunea cu natura, respectul pentru natură, epurarea spirituală a lumii moderne.

Intră pe www.sabon.ro și explorează fascinanta colecție Tokyo Celebration, desăvârșindu-ți ritualul zilnic de frumusețe!

Alături de Sabon te așteaptă o vară incredibilă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *