Fashion

Sezonul Strălucirii

Anul acesta, ca în fiecare an, Pandora te ajută să celebrezi sărbătorile cu bijuteriile elegante și create cu grijă, ce fac fiecare moment să strălucească puțin mai mult. Fie prin piese din argint 925 care sunt la fel de festive precum acest sezon sau printr-un cadou care arată celor dragi cât îi prețuiești, colecția Pandora Timeless este creată să celebreze. Pe 29 octombrie, Pandora va lansa mult așteptatele modele noi pentru a completa colecția existentă.

„Această colecție de bijuterii clasice și strălucitoare se potrivește perfect cu peisajele înghețate și evenimentele festive al sezonului”, spun Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors. „Piesele spun totul despre eleganța naturală și interpretarea modernă a unor stiluri care nu se demodează niciodată”. Inspirându-se din artele frumoase, noile modele de brățări create de experții noștri, colierele, talismanele, inelele și cerceii pot fi asortate la ținute strălucitoare de petrecere sau pot acompania ținute comode de fiecare zi.

Prezentând forme emblematice și o temă recurentă a pietrelor albastre cu inspirație celestă, noile modele sunt finisate manual cu cele mai moderne tehnici de creare. Adaugă talismane strălucitoare și combină metalele cu argintul 925 semnătură Pandora cu 71% proveniență din argint reciclat, auriul Pandora Shine sau pentru o nuanță mai caldă cu Pandora Rose.

În cadrul unui sezon la baza cărui stă ideea de conexiune, exprimă-ți iubirea față de prieteni, familie și parteneri cu bijuterii create să reziste la fel de mult ca cele mai importante relații și amintiri ale tale. Fie că este pentru cineva drag sau pentru tine, piesele din colecția Pandora Timeless sunt cadouri pentru azi și pentru totdeauna – unele care surprind, încântă și creează legături. Exact ca amintirile pe care le faci în timpul vacanțelor, aceste bijuterii sunt create pentru a fi prețuite pentru mulți ani de acum încolo.

#SomethingAboutYou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *