Fashion

Personalizarea Crăciunului în spiritul Tommy Hilfiger

Au început pregătirile pentru crearea unui set-up fastuos în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă. Și nimic nu se compară cu emoțiile și plănuirea până la cele mai mici detalii a unei perioade pe care fiecare își dorește să o petreacă ca în basme. Dar de ce nu basme fashion? Dar nu chiar orice basm.

Ci acel basm unde cavalerii și domnițele urbane poartă outfit-uri contemporane, cu design ultra modern, realizate din materiale de cea mai bună calitate. Iar acești cavaleri și domnițe urbane nu caută doar să aibă în garderoba lor piese vestimentare care să le clădească o imagine actuală și un look îndrăzneț, nu, ei își doresc ca povestea lor să fie una în care „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”, ei își doresc să facă parte din povestea Tommy Hilfiger. Este acea poveste a brand-ului care lansează abordări curajoase ale sustenabilității, din perspectiva grijii față de mediul înconjurător și față de societate. Iar fiecare cavaler și domniță îndrăgește să ducă mai departe inițiativele brand-ului, menite să sporească sustenabilitatea, folosind în fiecare etapă de realizare ale produselor, materiale și metode de producție inovatoare.

Iar în preajma sărbătorilor de iarnă, când de abia începe forfota încântătoare a cadourilor, este prilejul oportun ca fiecare să caute să-și croiască propria poveste. De ce să nu-i oferi cuiva special ție o bluză de molton Tommy Hilfiger, cu glugă, de un albastru închis splendid, în care să se simtă confortabil atunci când de dragul tău pregătește cele mai savuroase preparate? De ce să nu-i dai în dar soțului un pulover ‘Tonal Autograph’ Tommy Hilfiger, realizat dintr-un material moale precum bumbacul, cu o croială dreaptă și elegantă, care i-ar sublinia masculinitatea blândă care te-a făcut să te îndrăgostești de el? Iar pentru cea mai bună prietenă poți alege geaca tricotată oversized ‘Fairisle’, cu un model norvegian fermecător, care i-ar prinde atât de bine când se bucură de starea de relaxare incredibilă, pe care o poți avea doar în familie. Sau dacă intuiești că s-ar bucura mai mult de un item mai versatil, tot din colecția Tommy Jeans, precum geaca, încearcă vesta cu față dublă, cu o croială clasică, asigurând confort, căldură și un look stylish.

Găsește în magazinele selecționate Tommy Hilfiger inovatoare idei de cadouri sustenabile care vor crea celor dragi povești elegante, ce vor fi spuse mult timp de acum încolo.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *