Food

LINO LADA, cinci experiențe cu gust desăvârșit

Furia verii a trecut, soarele și-a domolit dogoarea și asta face zilele, dar și nopțile, cu mult mai plăcute. Singurul regret este că s-au redeschis grădinițele și școlile, iar cei mici nu mai au atâta timp liber pentru distracție cum au avut în vacanța de vară. Dar nu-i nimic, distracția poate continua. Numai că în alt fel. Poți aduce înapoi gustul dulce al vacanței cu LINO LADA, delicioasa cremă tartinabilă alături de care orice activitate este mai ușoară, mai veselă și mai plăcută. O cremă tartinabilă de nerefuzat, foarte bogată în vitamine și minerale, o sursă de energie și totodată un desert delicios. Cinci sortimente pentru cinci preferințe, care cu siguranță îi vor încânta pe cei mici.

LINO LADA Lapte, cea mai fină combinație de lapte și alune, este un produs fără conservanți, unic și distinct pe piață, astfel că popularitatea lui nu este o surpriză. Își datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune. Calciul din lapte este de neînlocuit în corpul nostrum, fiind benefic pentru oase și dinți.

Secretul fabuloasei LINO LADA cu alune de pădure este raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Este un produs bogat în vitamine și minerale care, alături de un pahar cu lapte, devine un mic dejun hrănitor și minunat pentru a începe ziua.  Alunele sunt o sursă naturală de vitamina E, iar laptele este o sursă de calciu, ambele transformând Lino Lada cu alune de pădure într-o sărbătoare echilibrată din punct de vedere nutrițional.

LINO LADA Duo este o lume în alb-negru a celor mai gustoase arome, un produs din ingrediente naturale, cu alune atent selecționate și prăjite fin, care sunt o sursă excelentă de minerale și vitamine. Cacao este bogată în antioxidanți, laptele este bogat în calciu. Această combinație gustoasă și irezistibilă de alune și cacao oferă o dublă plăcere pe o felie de pâine, pentru că Lino Lada Duo este potrivirea perfectă.

Poftă de o aventură exotică? LINO LADA Cocos o satisface pe deplin, pentru că sub capac este o cremă din lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate și făină de nucă de cocos într-o combinație irezistibilă, fără gluten. O călătorie care începe cu o lingură plină de cremă savurată cu gândul la dulci vacanțe trecute, dar si viitoare.

Și, în final, a cincea variantă: LINO LADA Gold, produsul premium ideal pentru ocazii speciale, atunci când ne dorim o mică recompensă sau un dar pentru alții. Cu 16% alune de pădure mărunțite și coapte, va oferi o experiență senzorială irezistibilă și memorabilă. Pe clătite, pe cornuri sau pâine prăjită. Ori direct din borcan, cu lingura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *