Lifestyle

LibFest, maraton pentru iubitorii de carte – 130 de lansari si dialoguri cu autorii momentului. Programul complet al targului de carte organizat de Libris.ro

Eric-Emmanuel Schmitt, Ismail Kadare, Irvin Yalom, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Gáspár György si alti peste 100 scriitori internationali si romani discuta despre carti sau lanseaza cele mai noi volume in cadrul celor 130 de evenimente din programul LibFest, targul online de carte si experiente culturale organizat de Libris.ro intre 25-28 martie.

Peste 100 de edituri prezinta titlurile proaspat scoase din tipar, cartile bestseller si volume-eveniment in standuri virtuale pe pagina oficiala a evenimentului, gazduita de Libris.ro. Vizitatorii vor regasi peste 25.000 de titluri, insumand 1 milion de volume, toate la reducere. Discounturile acordate in cele patru zile de targ online de carte vor varia intre 15% si 80%. 3.000 dintre cartile prezentate in cadrul LibFest vor avea autograful autorului. De asemenea, evenimentul va reuni un numar impresionant de lansari online de carte si dialoguri, alaturi de autori si nume consacrate din piata de carte, psihologi, jurnalisti si creatori de continut.

Printre autorii care contureaza experienta culturala la LibFest, intre 25 si 28 martie, se numara Eric Emmanuel Schmitt, Ismail Kadare, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Maia Morgenstern, Ana Blandiana, Teodor Baconschi, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Cristina Andone, Alex Donovici, Eugen Simion sau Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei.

Experienta culturala dintr-un targ de carte este definita de interactiunea cu autorii, de discutiile si dezbaterile pe marginea cartilor, de volumele cu autograf si de noutatile editoriale. Ne-am propus sa transferam aceasta experienta in online si am reusit sa aducem alaturi de noi nu doar un numar impresionant de titluri si volume disponibile, ci si de autori si oameni de carte care se vor afla in dialog in cele 100 de ore de targ. Vom avea printre noi, live, autori internationali cum sunt Timothy Caulfield, Phill Teer, Johana Gustawsson si Annamaria Alfier. Contextul si digitalizarea ne ofera sansa de a explora astfel de participari remote, facilitand accesul publicului larg la acesti autori apreciati, declara Laura Teposu, CEO si co-fondator Libris.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *