Fashion

Intampina primavara cu atitudine! Vino in ParkLake si cucereste un nou stil!

Primavara aceasta ParkLake intampina in siguranta toti pasionatii de shopping care asteapta cu nerabdare sa exploreze noile colectii primavara-vara si sa descopere tendintele sezonului. Timp de o luna, in perioada 01 martie – 31 martie 2021, campania „Cucereste un nou stil derulata in centrul comercial ParkLake recompenseaza shopping-ul cu atitudine prin 3500 de vouchere in valoare de 50 RON, pentru cumparaturi de minim 150 RON, si 3 vouchere in valoare de 2000 RON, oferite prin tragere la sorti.

Pentru ca in luna martie sarbatorim femeia si forta extraordinara pe care o emana prin tot ceea ce face, ParkLake Shopping Center invita bucurestenii sa se bucure de o sesiune de shopping intr-un cadru placut si relaxant, unde se respecta toate masurile de siguranta si protectie pentru ca fiecare sa beneficieze de o experienta la cele mai inalte standarde.

Toti impatimitii modei sunt asteptati sa descopere noile colectii de haine si incaltaminte, genti, accesorii, ceasuri sau bijuterii si sa isi aleaga articolele care le definesc cel mai bine stilul.

Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe www.parklake.ro .

Feminitatea se vede intr-un zambet, in atitudinea plina de incredere si in stilul cuceritor.

„Ofera-i un zambet! Poate fi singurul.”

Pentru ca luna martie este o invitatie deschisa spre cultivarea frumosului din fiecare, devine de asemenea si prilejul oportun sa intelegem ca frumusetea fiecarei femei infloreste intr-un mediu sigur, cladit pe incredere si respect.

ParkLake s-a alaturat campaniei – „Ofera-i un zambet! Poate fi singurul.”,  initiata de Primaria Sectorului 3 impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3, pentru ca impreuna sa ajute la construirea unui viitor in siguranta pentru victimele violentei domestice.

In perioada 1 – 8 martie, ParkLake va gazdui o expozitie de fotografie care surprinde ipostaze tulburatoare ale violentei domestice exercitate asupra femeilor. Expozitia se va incheia prin organizarea unei licitatii, urmand ca fondurile stranse sa fie directionate Adapostului Sf. Maria din Sectorul 3, spatiul unde victimele violentei domestice pot beneficia gratuit de servicii sociale.

„Ofera-i un zambet! Poate fi singurul.” este o campanie de informare si de constientizare a faptului ca violenta reprezinta o incalcare a drepturilor femeilor cu grave consecinte asupra calitatii vietii lor si a copiilor acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *