Beauty

Fall in scrubs – frumoasă din cap până-n picioare cu exfoliantele SABON

În luna aprilie, Sabon îți propune să descoperi secretul suprem al frumuseții pielii și cel mai important pas în ritualul de beauty: exfolierea. Și pentru ca tu să te bucuri de o piele luminoasă și sănătoasă, Sabon îți oferă o gamă de 5 exfoliante esențiale pentru o piele curată – bine cunoscutul exfoliant de corp, cel pentru scalp, cel pentru ten, cel pentru mâini și cel pentru picioare.

Dornică să afli rețeta secretă Sabon?

Specialiștii SABON & exfolierea

Cu timpul, celulele moarte nu mai sunt îndepărtate în mod natural și se adună la suprafața pielii, provocând înfundarea porilor, iar pielea capătă un aspect tern. Exfolierea este o modalitate de a îndepărta aceste celule, astfel încât pielea să recapete un aspect curat și sănătos.

Exfolierea ajută la eliminarea straturilor superioare moarte ale pielii, la oxigenarea și revitalizarea celulelor.

FALL IN SCRUBS cu SABON

În 1997, Sabon crea legendarul exfoliant pentru corp, de origine 98% naturală și vegană, în care se regăsea o combinație senzațională de săruri de la Marea Moartă și patru uleiuri botanice prețioase. Astăzi, acest scrub minunat a devenit bestseller la nivel mondial.

Pentru o rutină completă de îngrijire, următorul pas este un tratament profund al scalpului. Exfoliantul Sabon pentru scalp este un tratament unic 2 în 1, care conferă un păr frumos și sănătos. Acest scrub inovator îndepărtează toate celulele moarte ale pielii, toxinele și impuritățile de pe suprafața scalpului. În plus, formula exfoliantului include mentol, pentru o senzație imediată de prospețime și răcoare.

Ritualul de beauty continuă cu Exfoliant de față 2 în 1 pentru ca tu să obții o curățare profundă și un ten impecabil. Formula cremoasă și care nu usucă tenul este vegană, de origine 90% naturală, fără sulfați, uleiuri minerale, parabeni sau silicon, și e îmbogățită cu minerale din Marea Moartă și extract de trandafir de Jericho.

Contribuie la o planetă mai verde și mai curată alături de SABON

SABON crede în sustenabilitate și în puterea noastră a tuturor de a ajuta să menținem un echilibru în natură. Sabon înseamnă ingrediente naturale și ambalaje reutilizabile.

Du mai departe grija Sabon față de mediul înconjurător și alege ca recipientele produselor tale favorite să dea viață unor idei decorative fabuloase.

Borcanele de sticlă pot să devină  fie jardinieră, fie spațiu pentru accesoriile tale preferate sau orice alt rol creativ dorești să-le atribui, contribuind astfel la reducerea drastică a cantității de deșeuri.

Pentru o piele din cap până-n picioare protejată, hidratată și purificată și pentru grija pe care o porți față de tot ceea ce te înconjoară, descoperă gama completă de produse în magazinele Sabon sau pe www.sabon.ro !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *