Beauty

Doctor Oltjon Cobani se alatura echipei de specialisti Cronos Med by Constantin Stan

Afla si care sunt noutatile in materie de medicina estetica si chirurgia plastica din 2020!


   Medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, cu o experienta de 15 ani in domeniu, doctorul Oltjon Cobanise alatura echipei de specialisti  a grupul de clinici Cronos Med, unde va face parte din echipa doctorului Constantin Stan.


Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, Dr. Cobani  a urmat rezidențiatul în chirurgie plastica-estetica și microchirurgie reconstructiva în cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca), unde prin munca depusa a acumulat experienta importanta in ceea ce priveste chirurgia plastica reconstructiva. In cursul definirii lui profesionale a avut ocazia de a participa la interventii chirurgicale alaturi de specialisti internationali recunoscuti in domeniu precum Roger Khouri, Wolfgang Gubisch, Nazim Cerkes, Claudio Calabrese, Alexis Verpaele, Patrick Tonnard, Carlos Roxo etc. Pregătirea continuă a medicului este completată anual de participarea la cursuri, workshop-uri, congrese naționale și internaționale și publicarea a peste 20 de lucrări științifice în reviste de specialitate. 


Cronos InstituteCronos Day SurgeryCronos Beauty sunt un grup de clinici care aduc expertiza in domeniul esteticii si dotari de ultima generatie prin care pacientii  beneficiaza de servicii de cea mai buna calitate, intr-un mediu elegant si relaxat. In plus pot descoperi secretele unei noi calitati a vietii, cat si solutii anti-aginig de ultima generatie. Grupul de clinici pune la dispozitie pacientilor servicii de chirurgie si medicina estetica pentru fata si corp.


Medicina estetica poate intarzia sau cateodata chiar inlocui varianta chirurgicala. Totusi, in cazul in care cea din urma varianta este si cea eficienta pentru rezolvarea problemelor pacientului, Cronos Med pune la dispozitie cele mai bune si noi tehnici pentru ca interventia sa fie una cu succes. Datorita acestor tehnici si perioada de refacere post operatorie este una scurta, ceea ce expertii Cronos Med numesc spitalizare de o zi. Anestezia clasica este inlocuita de sedare controlata, fara efecte secundare, iar pacientul se va trezi ca dupa un somn relaxant. Complementare acestor proceduri chirurgicale estetice, vin solutiile non-chirurgicale care ajuta si in refacerea mai rapida a tesuturilor, in prevenirea semnelor de imbatranire si stimularea naturala.


Terapiile chirurgicale si non-chirurgicale de remodelare coporala destinate tuturor persoanelor care vor ca formele corpului sa fie armonioase. Specialistii Cronos Med vin intampinarea pacientilor cu metode avansate care vor oferi rezultatele pe care acestia si le doresc.
Terapii regenerative si anti-aging-Cum inaintarea in varsta este ceva ce nu poate fi controlat, Cronos Med ofera varianta cea mai buna pentru pacientii sai: obtinerea Frumusetii fara varsta, datorita solutiilor complete si complexe pentru ingrijirea corpului, fetei si organismului.

2020 este anul naturaletii in chirurgia estetica, precum si a intrarii acestui fenomen in normalitate!


“Daca in anii ’70, ’80, ‘90 tendintele de frumusete erau date de machiaj si de coafura, acum fillerele, botox-ul, acidul hialuronic, metodele de infrumuseraee corporala traseaza directiille esteticii. In plus, social media si tehnologia a pus o presiune mai mare asupra femeilor care isi doresc o imagine perfecta din toate unghiurile, mai ales ca aceasta este surprinsa de camera foto a telefonului mobil”, spune doctorul Oltjon Cobani.
Iata care sunt tendintele:
Toxina botulinica si fillerele sunt la mare cautare. Acestea estompeaza ridurile din etajul superior al fetei, de la nivelul ochilor, al ridurilor din jurul gurii. Daca botox-ul blocheaza actiunea muschilor fetei, acidul hialuronic umple santurile, injectarea cu grasime proprie este o metoda care isi castiga popularitatea, datorita naturaletii efectului obtinut. 
 Se va pune mare accent pe zona pometilor, a buzelor, a liniei mandibulei ori a barbiei. Datorita numeroaselor fotografii selfie, femeile, dar si barbatii isi doresc o simetrie perfecta a fetei, asa ca apeleaza  la medicul estetician, chiar daca au 20, 30 sau 40 de ani.  “Eu le recomand pacientelor mele sa aiba asteptari realiste de la aceste interventii estetice, sa isi accepte propria frumusete si  sa nu vina la medic cu fotografii cu vedete de la Hollywood si sa se astepte sa obtina imaginea Angelinei Jolie printr-o interventie chirurgicala”, adauga doctorul.
Toxina botulinica ramane in continuare populara, dar noua tendinta este ca acestea sa fie folosita pentru a oferi o relaxare a fetei. Ne dorim un aspect relexat al fetei, luminos, care nu este rigid si inghetat, pentru acest lucru recomand si metodele de rejuvenare ale fetei.
Se poarta tenul luminos, radiant, cu acea prospetime pe care o orice femeie o are la 20 de ani, in acest sens doctorul Cobani recomanda chirurgia regenerativa care combina laser-ul fractional cu PRP si injectare de grasime proprie pentru recapatarea volumelor fetei.
 Se poarta sanii cu aspect cat mai natural , fara exagerari ori vulgaritati, iar din ce in ce mai multe femei renunta la idea de sani cat mai mari si  opteaza pentru implanturi care sa dea un aspect cat mai natural.
Se pune accent pe o silueta mai zvelta, au aparut foarte multe solutii de body contouring care pot fi combinate cu diferite interventii estetice precum liposuctia ori abdominoplastia. De altfel, se poarta operatiile combinate care reduc numarul orelor pe care pacientul le petrece in operatie, al riscului provocat de anestezie ori a costurilor”, spune doctorul Cobani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *